Керівник напряму NFT Mastercard залишив посаду та підписав заяву про відставку у вигляді NFT

Колишній керівник напряму NFT-продуктів Mastercard Сатвік Сетхі пішов у відставку – і написав свою заяву про звільнення у вигляді NFT.

В останні два роки Сетхі працював на посаді керівника напряму NFT у Mastercard. Однак у своєму твіттері він зазначив, що залишив компанію через переслідування, постійний емоційний стрес та інші неприпустимі умови праці.

Свою заяву про відставку він випустив у вигляді NFT на платформі Manifold, заявивши: "100% цих грошей підуть на виживання. Це не гроші для азартних ігор".

Вартість NFT складає 0,023 ETH ($39). На сьогоднішній день було випущено шістнадцять NFT, що принесло Сетхе приблизно $624. Зараз він працює над joincircle, соціальною платформою, орієнтованою на web3, яку заснував та очолює як генеральний директор.

За останні два роки Mastercard зробила кілька значних кроків у криптпросторі. Компанія співпрацювала з провідною криптовалютною біржею Binance, щоб випустити криптовалютну карту в Аргентині для перетворення криптовалюти на фіатну, а також запустила інструменти для запобігання фінансовим злочинам, пов'язаним з криптовалютами.

Щодо відходу Сетхі, представник Mastercard дав коментар The Block: "Ми знаємо про занепокоєння, висловлені паном Сетхі. Ми поставимося до них серйозно, і найближчим часом вони будуть розглянуті. Ми зробимо це, незмінно поважаючи його приватне життя, і поки не даватимемо подальших коментарів".